Toimitusehdot

Tuotteen myyjä

Voimistelurenkaiden myynnistä ja markkinoinnista vastaa valkeakoskelainen Lähdekoodi Oy. Y-tunnus 2492533-1 (alv. rek). Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse 040 480 6791 tai sähköpostitse myynti@voimistelurenkaat.fi.

MAKSAMINEN

Tilauksen voi maksaa laskulla, postiennakolla tai Paytrail -maksupalvelulla.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

TOIMITUSAIKA

Olemme todella nopeita siinä mitä teemme. Toimitusaikamme on lähes kaikissa tilauksissa alle 36 tuntia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jos tilauksesi on tehty ennen klo 15:00, lähtee se vielä saman päivän aikana kuljetukseen ja tilaus on sinulla jo seuraavana päivänä. Jos tilauksessa on tuotteita joista on ilmoitettu pidempi toimitusaika tai joihin on määritelty arvioitu saapumisajankohta, kestää tälläisillä tuotteilla luonnollisesti hieman pidempään. Emme voi vaikuttaa toimitusaikaan, jos toimituksen pitkittyminen johtuu kolmannen osapuolen virheestä, lakosta tai luonnonmullistuksista.

ASIAKASPALAUTUKSET

Uskomme, että tulet olemaan tyytyväinen ostoksiisi. Aina voi toki tulla tilanne, jolloin tuotteen palauttaminen on välttämätöntä. Olemmekin tehneet palautusprosessista niin yksinkertaisen kuin mahdollista. Sinulla on 14 päivän palautusoikeus siitä hetkestä kun olet vastaanottanut tuotteen. Palautuksesta tai tuotteen postista noutamatta jättämisestä perimme lähetys- ja palautuskulut yhteensä 28,00 € (sis. alv). Palauttaessasi tuotteen, mainitse Postin henkilökunnalle, että kyseessä on ASIAKASPALAUTUS sopimusnumerolle 637137. Muistathan, että palauttamasi tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa, avaamattomassa pakkauksessa ja käyttämätön. Asiakaspalautuksesta tulee aina sopia etukäteen soittamalla tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse (puh. 040 480 6791 tai myynti@voimistelurenkaat.fi). Mikäli asiakas rikkoo toimitusehtoja ja ei ilmoita palautuksesta tai siitä, että ei nouda pakettia postista veloitamme tilauksen loppusumman kokonaisuudessaan.

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin tai mihinkään muuhunkaan tilauksen toimitusta koskemattomaan asiaan. Manuaalinen aineisto säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään. Elektronisesti talletetut tiedot tiedot säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään.

MUUTA

Mikäli voimistelurenkaat.fi -sivuilla olevissa hinta- ym. tiedoissa esiintyy ilmeisiä kirjoitus-, laskenta- tai tietojenkäsittelyvirheitä, voimistelurenkaat.fi ei ole velvollinen toimittamaan tuotteita näiden virheellisten tietojen mukaisesti. Tilaaja päättää haluaako hän toimituksen korjatuin ehdoin ja tiedoin. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja.

Sulje ikkuna